Ge bort en Offensiv-prenumeration i julklapp!

2012-12-12 15:11:21
  1. Mottagaren förstår att du uppskattar hens politiska inställning och blir smickrad av få ta del av så stora samhällsavgörande frågor.
  2. Ytterligare en person kan varje vecka nås av sådant som inga stora tidningar skriver om; arbetarkamp och andra rörelser underifrån som utgörs av vanliga människor som kämpar för sina intressen och rättigheter.
  3. Du bidrar till en mer nyanserad mediabevakning, garanterat fri från produktreklam, korruption och snuttifiering.
  4. Du hjälper till att möjliggöra för fler lågavlönade att överhuvudtaget komma till tals.
  5. Du slipper ge bort en dyr förbrukningsvara som tillverkas av barnarbetare och transporteras över halva jorden på miljöns och arbetskraftens bekostnad.
  6. Du hjälper Offensiv att ta nya steg framåt. Får vi fler prenumeranter kan vi utöka redaktionen.
  7. Får vi dessutom stödprenumerationer (man betalar mer än grundnivån 30 kronor i månaden) innebär det mer pengar till de kampanjer som Rättvisepartiet Socialisterna driver, t ex mot högerpolitik och sexism, för internationell solidaritet och socialism.
  8. Det är praktiskt ur kontantsynpunkt. Du behöver inte betala någonting nu. Vid nyår dras 30 kronor från ditt konto. Julklapps-Offensiv är värd 360 kronor på ett år men du behöver bara betala 30 kronor/månad. OBS! Det du däremot behöver göra är att själv berätta för personen att hen får Offensiv i julklapp, t ex genom att du gör ett presentkort.

Hur gör jag som själv redan har en Offensivprenumeration på autogiro när jag vill ge bort Offensiv i julklapp? E-posta namn och adress på personen som ska få julklappen till prenumerant@socialisterna.org. Glöm inte att berätta vem du själv är så att vi kan lägga upp dragningarna från ditt konto.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!