Ge en socialistisk julklapp

2015-12-09 17:05:45
Ett sent resultat från Luleå gjorde att vi kom inom en hårsmån av att klara målet för november med 79 456 kronor totalt. Målet för denna månad är 60 000 kronor med tanke på att december är en kort månad.

Det har dock varit något långsamt denna vecka med 10 853 kronor hittills, vilket motsvarar drygt 17 procent av vårt mål. Däremot har några enskilda partiföreningar haft en riktig bra vecka och ligger redan halvvägs till sina lokala mål, så allt är möjligt. 

Till detta kan vi nämna att en partiförening också har klarat sitt mål för prenumerationskampanj. Hittills har 174 nya autogiroprenumeranter värvats utav ett mål på 300. 

Jul är alltid tufft på plånboken, men har du möjlighet att skänka en slant skulle det verkligen uppskattas – även små bidrag behövs. Dessutom kan man också bidra till prenumerationskampanjen genom att ge bort en gåvoprenumeration. Hör av dig om du känner någon som vill ha en socialistisk tidning i sin julstrumpa.

Det finns flera sätt att bidra till ekonomikampanjen – sätt in ditt bidrag på PlusGiro 87 96 49-2, Swisha det till 123-240 32 85 eller SMS:a ”Offensiv 50” till 72550. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!