Ge en tusenlapp för tusen Offensiv

2012-05-09 16:18:43
Från 2002 till 2009 fick Moderaterna 80 miljoner kronor från okända givare. I valet 2010 hade Fredrik Reinfeldt minst 60 miljoner kronor att spendera. För kapitalisterna är det väl använda pengar, som ger nya privatiseringar och sänkta skatter för dem.

Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna får bidrag från en annan klass – arbetare, kämpande ungdomar, antirasister, arga pensionärer. För oss är ekonomikam­panjen en avgörande inkomstkälla.
Det är pengar från Offensivförsäljningar, olika kampanjer och från insamlingar på möten. De går till att trycka affischer & flyg­blad och täcka alla andra kostnader som hör ihop med att ge ut Offensiv och bedriva kamp.

För maj är målet 80 000 kronor. Den 8 maj ligger vi på 26 399 kronor, vilket är en bra inledning. En aktivitet i Malmö i söndags gav till exempel 340 kronor. Andra inkomster under den senaste veckan kommer från förnyade prenumerationer via plusgirot.
Nu lanserar vi också insamlingen för Offensiv nr 1 000. Prenumeranter, läsare, sympatisörer med flera uppmanas att ge en krona för varje nummer av Offensiv – en tusenlapp för tusen Offensiv. Det går förstås också att skicka andra bidrag till jubileumsinsamlingen.

Skicka in ditt bidrag till plusgiro 87 96 49-2.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!