Göteborg: RS bildar ny partiförening i Biskopsgården

2009-10-01 14:18:38
I förra veckan hade Rättvisepartiet Socialisternas (RS) nyaste partiförening Biskopsgården sitt första möte på Vårväderstorget.

– Nu etablerar Rättvisepartiet Socialisterna sig i Biskopsgården. Vårt första möte handlade om nedskärningar- na i den offentliga sektorn, en högst aktuell fråga, säger Patricia Degerman.
– RS har medvetet haft kampanjer på Hisingen en längre tid för att på sikt bilda en partiförening. Men utvecklingan har gått snabbare än vi trott. Bara förra veckan gick två nya medlemmar med i partiet, båda boen­de på Vårväderstorget där vi redan har flera medlemmar sedan tidigare. Det är därför som vi har partiföre­ningens möten här, berättar Murat Solmaz.
Biskopsgården har drabbats hårt av nedskärningspolitiken.
Den nya partiföreningen kommer helhjärtat att sluta upp i kampen mot nedskärningarna.  
RS Göteborg

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!