Göteborgsföräldrar mot skolnedskärningar

2010-02-03 15:59:54
Runt 50 föräldrar från nätverket Göteborgsföräldrar mot nedskärningar samlades på Frölunda Torg i söndags, den 31 januari.

Örjan Askerdal, förälder i Högsbo, berättade om den stora oro som föräldrar och elever känner när politikerna hotar att lägga ner en skola.
– Än märkligare blir det när fri-skolorna satsar samtidigt som de kommunala skolorna skär ned. Samtidigt ökar elevunderlaget, vilket kommer att leda till problem in­om en nära framtid, sa Örjan As- kerdal.
Ulf Karlsson, representant från föräldrarådet i Frölunda, bjöd in de samlade till ett möte på Kavåsskolan den 10 februari kl 18.00.
Stefan Berg

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!