Hälsning från The Socialist

2012-05-23 15:24:25
”Vi skriver till er för att gratulera till nummer 1 000 av Offensiv – en fantastisk prestation”.

Peter Taaffe och Clare Doyle har överlämnat våra tidigare hälsningar, men vi känner att vi också måste skicka denna hälsning.
”Att göra en veckotidning är en stor och ibland svår uppgift. Men det är en viktig uppgift – att varje vecka förmedla förklaringar, analyser, ett politiskt alter­nativ och idéer.
Och att sälja en socialistisk veckotidning i en tid när ’TINA–diktaturen’ (There Is No Alterna­tive – det finns inget alternativ än dagens politik) har regerat i media och bland politiker har heller inte alltid varit lätt – men nödvändigt.
Därför vill vi gratulera er till denna underbara milstolpe.

I dagens kamp mot åtstramning, privatisering, ­nedskärningar och rasism växer möjligheterna för hitta en mycket större publik till våra tidningar och idéer.
Det är för arbetet med Offensiv från starten och till nummer 1 000 – och kamraters alla tidiga­re bidrag till bygget av CWI – som gör att vi nu gemensamt står redo att spela en allt mer betydelsefull roll i kampen.
Grattis kamrater!
Lycka till med firandet av jubiléet.

Sarah, Alison, Dave, Sarah, Bob och Roger på The Socialists redaktion”

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!