Halva målet återstår

2018-05-09 14:30:05
Under den gångna veckan har vi samlat in 7 720 kronor. Nu är vi nästan halvvägs med 35 487 kronor, motsvarande drygt 44 procent av målet. Det är ett bra resultat tidigt i månaden och vi har goda möjligheter att slå målet med råge.
Norrbotten och Västsverige tävlar om ledningen med 54 respektive 52 procent av sina lokala mål. De följs sedan av Stockholm och Mellansverige.
Nu när vädret är mycket härligt är det en perfekt chans att vara ute på gatorna och få lite sol samtidigt som vi kampanjar. Erfarenhet visar att ju fler vi är, desto bättre – var med du också! Vi behöver även fundera på om det finns andra sätt att utnyttja det fina vädret genom att exempelvis ordna grillfester.
Skänk en slant till ekonomikampanjen! Skicka med Swish till 123-240 32 85 eller sätt in ditt bidrag på PlusGiro 87 96 49-2. Även SMS-bidrag går bra – skriv ett meddelande med ”Offensiv 50” och skicka till 72550. Tack!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!