Halvvägs till målet efter två veckor

2013-05-15 15:53:19
Helgens kampanjer har haft fokus på asylkampen. Fredagen den 10 maj hölls en demonstration i Gävle för rätten till asyl för en grupp ungdomar som hungerstrejkar. Rättvisepartiet Socialisterna (RS) befann sig där för att visa stöd till de hungerstrejkande.

Stöd visas även för de asylsökande som hungerstrejkade fram till den 13 maj i Boden.
RS har kampanjat på gator och torg med namninsamlingslistor med kravet på ett stopp på tvångsutvisningarna.
På Feministiskt Forum i helgen såldes också Offensiv och annat material för över 800 kronor.

Helgens kampanjer samlade in totalt 6 804 kronor. 200 Offensiv såldes och även 10 nya prenumerationer på tidningen. Ekonomikampanjen för maj månad ligger därmed på 40 245 kronor! Det är halvvägs till målet efter halva månaden.
Den här veckans nummer av Offensiv kommer hem till 2 242 perso­ner. Offensiv har ungefär samma antal prenumeranter varje vecka, ­vilket ju är bra.
Men vi vill så klart att fler prenumererar på tidningen! Vill du som läser detta ta en prenumeration på Offensiv eller ge bort en prenumera­tion till en vän kan du skicka ett mejl till prenumerant@socialisterna.org med dina uppgifter, eller gå in på www.socialisterna.org för att läsa mer om hur du kan teckna en prenumeration.
Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!