Haninge: ”Direktörskupp” mot privatiseringsminister Odell (KD)

2010-09-15 17:40:49
Kristdemokraterna i Haninge försökte desperat rädda sin valkam­panj i Haninge genom att bjuda in kristdemokraten och privatiseringsministern Mats Odell till ett öppet möte i Vega i Haninge. Det kom fem  personer inklusive ministern.
På vägen in ”lurades” Odell att skaka hand med en ”näringsidkare” som inte var någon näringsidkare, utan Joel Eriksson, Rättvisepartiet Socialisternas fjärde namn i kommunvalet. Utklädd till bankdirektör, tackade han för bonusarna, privatiseringarna och ombildningarna av hyresrätterna som berikat de rika och gjort de fattiga fattigare. Kuppen uppdagades ganska snart, då ingen kapitalist uppträder så rakt och ärligt.
Plakaten som mötte ministern talade också sitt tydliga språk:
  • Låt de rika betala! Rösta på Rättvisepartiet Socialisterna!
RS Haninge

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!