Historiskt september

2017-10-10 13:26:38
Helgens historiska antifascistiska demonstration i Göteborg gav även ett historiskt resultat för ekonomikampanjen. Under enbart lördagen samlades 22 474 kronor in – vårt bästa resultat någonsin på en enskild plats under en dag!

Aktiviteterna inför helgen gav lika bra resultat och totalt fick vi 46 952 kronor under veckan. Det innebär också att septembermålet slogs med råge och vi avslutade månaden med 85 175 kronor. Det var även vår bästa månad hittills i år. Resultaten är ett tydligt bevis på det stöd som finns för kämpande politik.

Men nu är det en ny månad och vi måste börja på nytt. Målet för oktober månad är oförändrat på 80 000 kronor. 

Hjälp oss att sätta igång och skänk en slant redan nu! Enklast är att Swisha till 123-240 32 85 eller sätt in pengar på vårt PlusGiro 87 96 49-2. Det är också möjligt att SMS:a ett bidrag till oss genom att skriva ”Offensiv 50” och skicka det till 72550. Tack! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!