Högern oroar i Bromma

2007-06-20 16:00:53
Den 14 juni var det dags för Bromma stadsdelsnämnd att fatta beslut i frågan om nedläggning av Ceremoniens äldreboende. Om denna var det många av mötets åhörare som hade synpunkter, både allmänt och om de privatiseringar som redan nu är på gång. Debatten blev livlig under mötets inledande frågestund för allmänheten.
Stadsdelsnämnden beslutade trots alla oroliga invånare att stödja en avveckling av Ceremonien och att anta sin plan för privatisering av all verksamhet.
Men sista ordet lär inte ha kommit från Brommas invånare och personal. Kampen går vidare.
Cissi Lamke

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!