Judy Beishon (CWI) kommer på RS-kongressen

2012-03-14 10:47:40
Judy Beishon, från Socialist Party i England/Wales och CWI:s ledning, kommer på Rättvisepartiet Socialisterna (RS) kongress i helgen:

– Jag är mycket glad över att  få chansen att delta på RS kongress och ge en rapport om CWI:s arbete runt om i världen.
– CWI har medlemmar i 45 länder och på kongressen har jag bara möjlighet att spegla en del av det kampanjarbete som genomförs. Jag kommer bland annat att rapportera om det irländska Socialist Partys kamp mot den nya hushållskatten, solidaritetskampanjen med CWI:s medlemmar i Kazakstan och arbetet i Mellanöstern.

– Kongressen är partiets ­högsta beslutande organ. Efter kongres­sens diskussion om dokument och förslag är det de delegater som valts av partiföreningarna som fattar beslut.
– Helgen innan RS-kongressen deltog jag på Socialist Party (SP) i England/Wales kongress. Till kongressen i Sverige har jag med mig en socialistisk hälsning från systerpartiet i England/Wales och en kort rapport om hur vi försöker bygga en massrörelse som kan besegra den brittiska högerregeringens åtstramningspolitik, avslutar Judy Beishon.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!