Kampen tar inte semester

2016-06-14 12:16:45
Efter en vecka ligger vi för tillfället på 10 362 kronor, vilket är 17 procent av vår målsättning. I Stockholm inleddes juni månad med årsmötet där 5 946 kronor utlovades under insamlingen, varav drygt två tredjedelar har redovisats. 

Även Borås har haft skrytvärdiga resultat då en medlem drog in 1 000 kronor och sålde 20 tidningar och åtta nya prenumerationer i lördags.

Denna månaden syftar vi till att samla in 60 000 kronor totalt, vilket självklart är mindre än förra månaden. Detta då vi nu går in i sommaren som alltid är en svårare period för vårt arbete, inte minst på grund av att många är bortresta. 

Vi står därför inför en ännu större utmaning att kunna klara våra mål under de kommande månaderna. Att vara självförsörjande är en nödvändig förutsättning för att vi ska kunna ingripa i och driva de olika kampanjerna vi är aktiva i, oavsett om det är facklig kamp, lokala kampanjer eller kampen för rätten till asyl. Så sätt in ett belopp, delta på våra försäljningar, ta en stödprenumeration eller skänka bort en prenumeration till någon annan – hur du än kan bidra kommer det att verkligen uppskattas.

Vill du bidra direkt kan du göra det genom att Swisha ett belopp till 123-240 32 85 eller SMS:a ”Offensiv 50” till 72550. Det går också att sätta in pengar på PlusGiro 87 96 49-2. Tack! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!