Långt kvar till 80 000 kr

2008-06-25 13:47:10
Sommaren är här med både sol och regn men RS och Offensivs ekonomikampanj tar inte sommarlov för det.

Nästa vecka äger RS och Elevkampanjens sommarläger rum och även då kommer medlemmar att ingripa i den kommande busstrejken.
Men lägret kostar också pengar, till exempel får vi besök av Joe Higgins som var ledande i kampen mot Lissabonfördraget på Irland och detta kommer att bli en extrautgift, men som såklart är värd det.
På Rättvisepartiet Socialisternas senaste partistyrelse tog vi beslutet om att ha ett mål på 80 000 kronor i juni och tyvärr är det en lång bit kvar. Landet har hittills nått 33 845 kronor. I juni 2007 nådde vi 64 292 kronor och även det är sämre än resultatet för juni 2006. Extra aktiviteter kommer att genomföras i veckan, men vi ber alla som kan att hjälpa till med att stödja kampanjen på plusgiro 87 96 49-2 för att vi ska klara av äv­en sommarens ­kampanjer.

Lina Thörnblom 

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!