Lokalt sommarläger i Göteborg

2009-08-13 10:14:00
Under två dagar – lördag och söndag – har Rättvisepartiet Socialisterna Västsverige haft ett lokalt sommarläger utanför Göteborg.

Det var över 20 medlemmar som deltog, framförallt kamrater från Göteborg, men också medlemmar från Uddevalla.
Man diskuterade trotskism, feminism, parlamentet och miljön.
– Miljön måste ställas under en demokratisk planerad ekonomi för att rädda mänskligheten. Det handlar om mer än några isbjörnar eller att byta glödlampor, sa Joel Eriksson på mötet om miljön.
Sedan följde grillning och sociala aktiviteter efter att tälten rests för dem som inte fick plats i stugan. De politiska diskussionerna pågick sedan hela natten. Avslutningsvis vill vi tacka den prenumerant på Offensiv som lånade ut sin sommarstuga till vårt lyckade sommarläger.
RS Göteborg

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!