Målet kan nås om tempot höjs

2010-03-10 14:23:28
På och inför internationella kvinnodagen höll RS torgmöten och försäljning av Offensiv i Luleå, Umeå, Sundsvall, Uddevalla.

I Stockholm höll Jobbupproret, som RS:are är med i, en protest för rätt till heltid och fasta jobb. Med de kraven deltog vi även på demonstrationen på Slussen i Stockholm, i Göteborg och i Malmö.
Den 8 mars sålde vi totalt 172 Offensiv och hela 58 exemplar av den nya pamfletten Upp till hbt-kamp!.
Vi sålde material för totalt 5 779 kronor. Stockholms partiföreningar stod för 4 142 kronor, 92 sålda Offensiv och 42 sålda hbt-pamfletter.

Efter den första veckan i mars ligger RS ekonomikampanj för närvarande på 19 787 kronor, 22 procent av målet på 90 000 kronor.
Att demonstrationerna är en stor bidragande faktor till detta resultat innebär att tempot i ekonomikampanjen måste höjas för att målet ska nås i mars.
Februaris bra resultat visar att vi har den möjligheten.
Just nu pågår en kampanj till den 31 maj för att 200 personer som prenumererar på Offensiv ska höja sin prenumerationsavgift till 50 eller 100 kronor per månad.
Vill du stödja RS och Offensivs arbete och kamp genom att betala lite extra för en prenumeration?
Skicka e-post till prenumerant@socialisterna.org.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!