Målet redan nått för Mellannorrland!

2012-09-26 14:30:03
Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs ekonomikampanj för September månad går framåt i en bra takt.

Kampanjen ligger under tisdagen på 57 678 kronor, av ett mål på 80 000 kronor. Det är en bra bit kvar till målet, men situationen i augusti var liknande och trots det landade månadskampanjen strax under målet.
Helgens aktiviteter har varit bra, och kampanjen för en välfärd utan vinst får fortsatt stöd på gator och torg. Totalt såldes det 330 tidningar och 53 prenumerationer under helgen och 7 695 kronor samlades in.
Medlemmar i RS besökte under förra veckan både Bollnäs och ­Delsbo i Mellannorrland, för att fortsätta arbetet där efter tidigare besök. Under besöken såldes det 43 tidningar, 5 prenumerationer och totalt 1 272 kronor samlades in. Regionen Mellannorrland har redan slagit sitt månadsmål, med 3 451 kronor av ett mål på 3 000 kronor.
Som alltid är RS och Offensiv beroende av sina medlemmar, sympatisörer och prenumeranter för att nå månadens ekonomiska mål och ­klara av våra utgifter. Vi ber därför om frivilliga bidrag från våra läsare till ekonomikampanjen. Sätt in bidrag på PlusGirokonto 87 96 49-2!
Har du som läsare inte ännu en prenumeration på Offensiv kan du lätt skaffa en! Skicka ett mail till prenumerant@socialisterna.org eller gå in på www.socialisterna.org för att ­börja prenumerera.
Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!