Många och stora bidrag behövs till lägerinsamlingen

2009-06-17 15:10:23
Insamlingen på sommarlägret kommer att avgöra hur det går med ekonomikampanjen i juni.
    Vi behöver därför både stora (1 000 kronor eller mer) och många bidrag även från de som tyvärr inte kan delta själva.

Ekonomikampanjen är vår socialistis­ka metod för att klara Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs utgifter.
Med försäljning av Offensiv och prenumerationer, insamlingar och namnlistor får vi in bidrag till vår verksamhet och till särskilda kampan­jer.

Juni ligger nu på 14 500 kronor av ett mål på 70 000 kronor. Semestrar och sommarlov har redan börjat för en del och nu väntar midsommar.
Regionernas mål är därför sänkta till drygt hälften av målet en vanlig månad. Mellanskillnaden måste därför täckas av lägerinsamlingen (se övrigtspalten ovan).
Det är pengar som verkligen behövs. Offensiv/RS har i år gjort två besök på Island. Vi vill följa upp det och även skicka utsända till Lettland och andra grannländer.
I höst väntar kampanj för demonstrationen den 15 september, förberedelser inför klimattoppmötes- protester i Köpenhamn m m.

Ditt bidrag är viktigt. Sätt in 50 kronor, 100 kronor eller mer på PlusGiro 87 96 49-2, Offensiv.

Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!