Nästan halvvägs till målet

2013-07-18 10:34:14
I helgen demonstrerade fascistiska Swedish Defence League i Göteborg. De samlade 12 personer, och buades ut av 500 antirasister. Medlemmar ur Rättvisepartiet Socialisterna som deltog där sålde 23 exemplar av Offensiv och en prenumeration på tidningen, för sammanlagt 551 kronor.

RS kampanjar varje dag under den här veckan för en vinstfri välfärd, med sikte på den landsomfattande demonstrationen den 21 september. Det handlar om att få ut vår politik och kalla till protestdagen, men även för vår under sommaren sköra ekonomis skull nu. RS månatliga ekonomikampanj ligger i skrivande stund (tisdag) på 25 607 kronor.
Det är en bit under halvvägs till målet på 60 000 kronor för juli, vilket innebär att vi behöver kämpa hårt.
Under den sista veckan i juli kommer en hel del kamrater åka till Belgien för att delta på den årliga CWI-skolan. Det innebär att få ekonomiakiviteter kommer hållas runt om i landet.
Vi tar tacksamt emot ekonomiskt stöd från våra läsare och sympatisörer, för att klara av ekonomin även denna månad. Sätt in ditt bidrag på PlusGirokonto 87 96 49-2, och skriv ”bidrag”.

Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!