Nazistfritt Stockholm 28 november

2009-11-18 18:52:47
Den 28 november utlyser den så kallade Svenska motståndsrörelsen (SMR) en manifestation och marsch ge- nom Stockholm. Mot detta kommer en antirasistisk protest att hållas på Sergels torg, kl 12.00.

Efter andra nazistorganisationers misslyckande med att återinföra den 30 november som en högtidsdag i­fjol, försöker nu SMR att lansera ytterligare en.
SMR har gång på gång visat att deras samlingar är direkt kopplade till våld om de inte stoppas av allmänhe­ten.
Men de har också flera gånger mött motstånd från allmänheten och våld har därmed undvikits, som i Nyköping och Göteborg 2008, i Skellefteå den 6 juni, samt i Luleå förra hel- gen (läs enskild artikel).

Den 28 november säger vi nej till fler högtidsdagar och nazistmarscher och uppmanar alla motståndare till rasism och nazism att delta i protesterna kl 12.00 på Sergels torg.
Antinazist Stockholm

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!