Ny partiförening i Eskilstuna!

2010-04-29 11:19:45
RS i Eskilstuna har börjat komma på fötter igen, ef­ter flera år av inaktivitet. Vi har en föreningslokal och en bestämd tid för att hålla partiföreningsmöten varje vecka.

Under mötet torsdagen den 22 april diskuterade vi bl a de kampanjer som vi för tillfället för. En av kampanjerna handlar om familjen Danial, som hotas av att bli utvisad. I en annan kampanj kräver vi att kommunen ska satsa på unga och stoppa nedskärningarna på skola och fritid.
På mötet tog vi också upp om första maj och Springpride, som äger rum den 20-23 maj i Eskilstuna. Anna-Maria och Caroline, som inte är med i RS men i Elevkampanjen och HBT-socialister­na, ska göra tre banderoller.

Vi har även kommit överens om att ha en studiecirkel, vid mötestiden varannan vecka. Första gången blir den sjätte maj.
Bokbord på Rekarnegymnasiet m fl planeras.
Louise Strömbäck,
RS i Eskilstuna

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!