Ny partilokal för RS Göteborg

2007-02-21 15:05:23
För två veckor sedan fixades de sista justeringarna i den nya lokalen för Rättvisepartiet Socialisterna i Göteborg. Ett tiotal medlemmar deltog i flytten och möbleringen till den nya lokalen i Kortedala.

Lokalen har varit efterlängtad då det nu blivit trångt på mötena, t ex deltog 19 personer på det senaste partiföreningsmötet.
– Den nya lokalen markerar ett nytt steg för RS i Göteborg. Partibygget har gått framåt och vi fortsätter att växa, säger Patrik Hooghwinkel.
– Att lokalen ligger i Kortedala är även det bra, då fem av de nya kontakterna som sökt medlemskap kommer ifrån Kortedala.

RS Göteborg

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!