Nya tag krävs i april

2018-04-05 13:55:35
Ekonomikampanjen för mars månad avslutades på 22 602 kronor. Det motsvarar drygt 37 procent av målet. Det är självklart lägre än förväntat, men som vi rapporterade förra veckan räknar vi med bidrag till vår valfond separat.
Efter veckans första veckodag har vi långsamt kommit igång med 852 kronor i stort sett tack vare försäljningen av Anton Nilssons fantastiska självbiografi, Hundraåringen som gjorde revolution. Köp den du också för bara 269 kr inklusive porto!
Även om det inte nödvändigtvis känns som det börjar vi närma oss sommarmånaderna. Sommaren är alltid lite trögare och det är därför viktigt att vi klarar av våra målsättningar under de kommande månaderna.
Stöd vårt arbete direkt och bidra till ekonomikampanjen! Det finns flera sätt att göra det – enklast nog är att Swisha till 123-240 32 85, men det är också möjligt att sätta in pengar på plusgiro 87 96 49-2 eller att skicka ett sms-meddelande med ”Offensiv 50” till 72550. Tack!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!