Offensiv rivstart i maj

2008-05-15 15:14:00
Med över 1 100 sålda Offensiv den första veckan i maj har vi fått en rivstart på ekonomikampanjen. Den 13 maj ligger vi på över 40 000 kronor.

Rättvisepartiet Socialisternas partistyrelse beslutade därför att höja månadsmålet till 90 000 kronor.
Förra veckan såldes bland annat över 220 Offensiv i Malmö och ungefär lika många i Husby och Järva. det betyder nya läsare av våra artiklar och även nya intresserade av Offensiv och RS. För ekonomikampanjen betyder 1 100 tidningar på och efter 1 maj att vi får in 11 000 kronor. I våra resultat ingår dessutom prenumerationer, bidrag på insamlingslistor, insamlingar på möten och direkta bidrag som enskilda skickar in (på PlusGirokonto 87 96 49-2).
Speciellt bra resultat fortsätter i Västsverige, som ligger bäst till av regionerna. Men även i t ex Örebro såldes 7 Offensiv på 1 maj.
Per-Åke Westerlund

Över 100 nya prenumeranter ur strejken

Närmare 120 personer har tagit provprenumerationer på Offensiv under vårdstrejken. Offensivförsäljare har träffat nya intresserade utanför och på sjukhusen, samt på demonstrationer. Några har redan tecknat sig för längre prenumerationer.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!