Offensiv varje vecka

2011-08-17 12:11:39
En Offensivläsare i Borås visar vägen för ekonomikampanjen med ett bidrag på 1 000 kronor. Just nu satsar vi mest på att få fler prenumeranter.

Under augusti har vi hittills värvat 205 nya prenumeranter. Större delen är för ett kvartal. Några är autogiro, varav åtminstone en betalar 100 kronor i månaden (minimipris är 30 kronor/mån).
Offensiv behövs varje vecka för att ge svar på högerns propa­ganda. De säger att det inte finns pengar och att det inte lönar sig att kämpa. Vi redovisar miljardvinsterna och rapporterar om framgångsrik kamp världen över. Just nu är Offensiv ett viktigt redskap i mobiliseringen inför demonstrationen den 14 sept.

Ekonomikampanjen består till stor del av utåtriktade aktiviteter. På ett torgmöte i Boden i lördags såldes 24 Offensiv och 5 prenumerationer. Inkomsten totalt blev 658 kronor.
Ett kampanjtält vid musikfestivalen Way Out West i Göteborg gav 1 853 kronor, varav 59 sålda Offensiv och 3 prenumerationer.
I samband med Sundsvall Pride såldes 13 Offensiv och 1 prenumeration, totalt 540 kronor.
I Stockholm genomfördes en insamling på RS höstupptakt, som gav 3 659 kronor.

Läsare och andra som vill ­stödja Offensiv kan skicka bidrag till plusgiro 87 96 49-2 eller e-posta en ny prenumerant till offensiv@socialisterna.org
Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!