Över 90 000 kronor i maj

2013-06-05 14:56:20
Som förutspåtts i förra veckan så slutade maj månads ekonomikampanj mycket bra. Slutsiffran blev 90 773 kronor! Det innebär drygt 10 000 kronor över målet.

Under den gångna helgen har Rättvisepartiet Socialisterna (RS) kampanjat för rätten till asyl inför den landsomfattande protestdagen på torsdagen den 6 juni, då vi demonstrerar för flyktingamnesti.
Under den sista dagen i maj såldes det 133 Offensiv i Skärholmens centrum och totalt fick vi in 4 227 kronor.
Dagen efter, den 1 juni, hölls torgmöten i både Stockholm och Göteborg. I Göteborg höll RS ett protestmöte mot den iranska regimen inför skenvalet den 14 juni. Det kommer att hållas en protest även den 14 ­juni.
I Jordbro i Haninge hölls ett torgmöte samma dag för en upprustning av förorterna, då bränder och polis­våld har skapat otrygghet.
Hittills (tisdagen den 4 juni) ­ligger ekonomikampanjen för juni månad på 5 457 kronor. Juni kommer att bli en kort månad för ekonomikampan­jens del, då midsommar och sommarläger kommer i vägen för ekono­miaktiviteter. 
Därför behöver vi hjälp med att klara av ekonomin denna månad.

Vill du som läser detta stödja oss i vårt arbete kan du sätta in ett sommarbidrag till oss på PlusGirokonto 87 96 49-2 och markera med ”bidrag”.

Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!