Populistisk nazistkampanj i Sundsvall

2009-09-23 15:01:58
Under de senaste veckorna har det i Sundsvall delats ut flygblad som pekar ut personer som pedofiler. Någon avsändare stod inte på flygbla- den. Det visade sig senare att Svenska motståndsrörelsen delat ut flygbladen.

I tidningen Sundsvalls Nyheter träder deras norrlandsledare Mikael Skillt fram. Han säger att han är den som samordnar pedofilaktionen i hela landet. De har valt att inte underteckna flygbladen med sin organisation för att inte hindra andra politiska riktningar från att ställa sig bakom kampanjen.
– Men sedan är det naturligtvis så att det här är en fråga som faller rätt in i den nationalsocialistiska ådran – vi tycker att det är vår plikt att skydda våra barn, säger Skillt till Sundsvalls Nyheter.
Han nämner inte att hot och våld också är något som hör till den nazis­tiska ådran. Själv har Skillt blivit dömd för olaga hot. Denna kampanj är extremt primitiv och populistisk! Vi som vill måna om våra barn vill framför allt se till att de kan växa upp i en värld utan SMR-nazister som marscherar på gatorna!
Idag är Sundsvall dessutom utsatt för stora nedskärningar på barnen i form av skolnedskärningar. SMR:s rasism och nazism splittrar kampen för en bättre skola och bättre möjligheter för barnen.
Sundsvallsbo

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!