Prenumeranter ger extra stöd

2010-04-21 13:59:59
En vecka återstår av april och Rättvisepartiet Socialisternas ekonomikam-panj har fått in en knapp fjärdedel av målet på 80 000 kronor. Offensivs prenumeranter får gärna ge ett bidrag.

Kampanjer inför första maj med sikte på valet kommer att sprida Offensiv till extra många läsare. I Göteborg pågår lilla valrörelsen som bäst.
Nu inleds också RS Haninges andra valkampanjvecka och det kommer såklart att leda till en skjuts även för ekonomikampanjen. Förra valveckan i Haninge gav 21 000 kronor, 344 sålda Offensiv och 24 prenumerationer.

Rättvisepartiet Socialisterna går framåt även på nygamla ort­er. Förra veckan startades en partiförening i Eskilstuna, där mö- ten kommer att hållas en gång i veckan och även tidningsförsäljningar kommer att genomföras.
Prenumerantkampanjen som pågår just nu har målet att sälja 200 nya ”långa” prenumerationer, alltså kvartal eller längre, till och med den 1 maj. Hittills har 124 stycken sålts. Under samma period (från den 25 mars) har minst 37 prenumeranter höjt sin prenumerationsavgift för att ge ett extra stöd till RS och Offensivs kampanjer.

Vill du också ge ett extra stöd varje månad? Skicka ett mail till prenumerant@socialisterna.org.
Vill du ge ett engångsbidrag kan du sätta in pengar på PlusGi­ro 87 96 49 – 2.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!