Resultatet i Bollnäs visar vägen

2012-08-29 15:49:06
130 sålda Offensiv i Bollnäs i samband med demonstrationen mot rasism visar möjligheterna att sprida vår tidning och vinna stöd.

I tisdags låg vi på drygt 50 000 kronor i ekonomikampanjen för augusti. Det betyder att när Offensiv kommer i brevlådorna behövs en supertorsdag följd av en superfredag för att klara månadsmålet på 80 000 ­kronor.
Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna har trogna anhängare, det vet vi. Aktiviteter och insamlingar kommer att ordnas den här sista veckan.
De RS:are som deltog i Bollnäs visar vägen. Så här rapporterade de:
”Resultatet från RS tre kampanjdagar i Bollnäs visar i sig på det positiva mottagandet för vårt parti och behovet av svar på frågorna om hur man i praktiken kan bygga ett motstånd mot rasismen. Sammanlagt sålde vi material för 3 767 kronor, 130 Offensiv och 42 personer tecknade prenumeration på tidningen. Flera är intresserade att veta mer om RS.”
Intresset är extra stort där det finns kamp och aktiviteter. Under en dags besök i Dorotea (se artikel om sjukhusockupationen på sid 5) såldes 20 Offensiv och tre prenumerationer.
Även i Malmö genomförs nu en spurt, med början i måndags då sju Offensiv såldes.
Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!