Risk att målet inte nås

2011-06-23 10:37:32
Knappt en vecka återstår på juni och det innebär att det kommer att bli svårt att nå ekonomikampanjens mål denna månad på 60 000 kronor.
Hittills har regionerna totalt nått 35 068 kronor. Västsverige är fortfarande i ledningen med 16 581 kronor.
Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv driver ekonomikampanjen för att finansiera de politiska kampanjer vi driver, så som mot rasismen, för att stop­pa utvisningar av flyktingar, för upprustning av den offentliga sektorn och även våra förorter. RS är också en del av en international som även har en sektion i Grekland där vi deltar i kampen mot attackerna på arbetare, sjuka, pensionärer o s v.
RS är inget rikt parti, utan vi försörjer oss på de enskilda bidrag vi får. Vill du också vara med och stödja oss? Sätt in ett bidrag på Plusgiro 87 96 49-2.
 Ett annat sätt är att ta en prenumeration på Offensiv. Mer information finns på bland annat www.socialisterna.org
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!