Röster från stormötet:

2012-05-23 16:33:30
Max Håkansson, Luleå:
– Det är det tusende numret av en marxistisk tidning och en viktig dag att fira! Och som alla RS-sammankomster är det chanser att knyta band med andra partiföreningar i landet. Det är lärorikt att se hur det funkar i resten av Sverige och ta del i den kampen och pågående kampanjer man annars bara läser om i Offensiv.


Henrik Nygren, Uddevalla:
– För att fira jubiléet och för att jag förväntade mig att det skulle vara kul och utbildande, vilket det defini­tivt har varit.

 Hugo Witting, Stockholm:
– Det är en historisk dag! Det är det tusende numret av kamprappor­ter och den historiska roll som vår tidning har spelat.
– Det är en milstolpe för både Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna. Vi har överlevt när andra tidningar och organisationer fallit. Det visar på att vi har haft de rätta analyserna och varit i framkanten av kampen.

 Tobias Viltonius, Malmö:
– Jag är här som en representant för Skåne. Det är jätteviktigt att vi har deltagande från Skåne på sådana här stora evenemang. Trots att vi är en liten partiförening så gör vi ett stort arbete och behöver få ­uppmärksamhet.


Klara Heydar, Göteborg:
– Det är extremt viktigt att fira och uppmärksamma det tusende numret. Det visar på hur länge Rättvisepartiet Socialisterna har kämpat och hur mycket arbete vi har lagt ner. Det är också viktigt att uppmärksamma hur betydelsefull tidningen är.
Josephine Landström

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!