RS Göteborg: Gräsrötternas valkampanj

2018-08-08 18:10:16


Några av RS valarbetare som kampanjar för fullt i Göteborg, särskilt i Angeredsområdet.

Rättvisepartiet Socialisternas valkampanj i Göteborg är en gräsrotskampanj som byggs underifrån av medlemmar och sympatisörer.

RS står mot hela det politiska etablissemanget och dess media.

Medan de etablerade partierna får sina valsedlar utkörda, har obegränsade ekonomiska resurser av skattepengar och fri tillgång till TV, tidningar och radio sprids RS politik av dess medlemmar, samma personer som också finansierar hela kampanjen. RS medlemmar delar själva ut valsedlar till vallokaler.

Kampanjens första vecka har redan nått 10 000 hushåll i Angered med ett massflygblad om behovet av en social bostadspolitik. Ytterligare flygblad om trygghet, välfärd och framtidstro har nu börjat nå nya hushåll tillsammans med ett flygblad om behovet av en socialistisk feminism.

Första veckan har 2 nya medlemmar värvats och nära 200 valmanifest sålts. Med dagliga aktiviteter har Rättvisepartiet Socialisterna haft tält i Angered, Hammarkullen, Hjällbo och Rannebergen. Om du vill hjälpa till, hör av dig till 073-501 21 37. ■

RS Göteborg

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!