RS och Offensiv behöver ditt stöd!

2010-03-24 14:54:49
En vecka återstår av mars och för att nå ekonomikampanjens mål på 80 000 kronor behövs många bra tidningsförsäljningar i helgen, fler sålda prenumerationer och insamlingar i partiföreningar­na.

Rättvisepartiet Socialisterna (RS) har varje månad en ekonomikampanj där målet är 80 000 kronor. Pengarna vi får in kommer från frivilliga bidrag, från sålda tidningar, prenumerationer och annat material.
RS och Offensiv behöver pengar­na för att kunna driva och delta i kampen mot rasism och nazism, för asylrätt, mot mäns våld mot kvinnor, för helgtillägget, för kämpande fackföreningar m m.
De behövs också för att vi ska kunna stödja arbetarnas kamp i avtalsrörelsen, bl a genom Jobbupproret.
Just nu (den 23 mars) har vi fått in 31 792 kronor i mars, sålt 943 Offensiv och 47 prenumerationer.
Det bästa sättet att stödja våra kampanjer är genom att prenumerera på Offensiv.
Skicka e-post med namn, adress, kontouppgifter och personnummer till prenumerant@socialisterna.org för att prenumerera via autogiro för 30 kronor per månad.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!