RS-satsning i Borås – öppet möte 26/9

2011-09-21 15:04:06
Mobiliseringen inför Rättvisepartiet Socialisternas (RS) Borås första öppna möte började idag med ett besök på Almåsgymnasiet där flygblad delades ut. På eftermiddagen såldes det Offensiv och delades det ut flygblad på stan.

– Rättvisepartiet Socialisterna behövs verkligen i Borås, säger Simone Jörnhult, som varit medlem sedan i vintras då hon lämnade Ung Vänster.
– Det finns ingen riktig vänster i Borås. Efter valet har Vänsterpartiet gått ännu längre högerut och man har tagit ett steg tillbaka från den antirasistiska scenen. RFSL har också till viss del en antirasis­tisk profil! Men det Borås behöver är en levande antirasistisk rörelse!
Det öppna mötet kommer att handla om kampen mot rasismen och all ­högerpolitik, något som går hand i hand. Under veckan och helgen kommer skolbesöken att fortsätta och dagliga aktiviteter kommer att genomföras, med flygbladsutdelningar, affische­ring och Offensivförsäljning.

Kom till det öppna mötet den 26 september, på Hemgården, Österlånggatan 5 (Södra Torget), ingång från Åsbogatan.
Vill du hjälpa till med mobi­liseringen innan mötet? Ring 070-756 54 01!
RS Borås

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!