RS valintensivvecka i Luleå

2010-05-05 10:18:29
Förra veckan genomförde Rättvisepartiet Socialisterna sin andra valintensivvecka. Bemötandet var gott och en ny medlem värvades.

– På skolorna driver vi kampanj mot USA:s bombövning i Norrbotten i augusti. Vi är med i ett nätverk som planerar protester den 22 maj och den 7 augusti, berättar Sara Lindelöf.
RS har också en kampanj för att värva nya prenumeranter.
– Vi fick 11 nya prenumeranter på två kvällars ringande och en kväll med dörrknack, säger en av ”ringarna”, Britta Berggren.

En valintensivvecka för RS betyder inte nödvändigtvis att det är själva valet som står i centrum.
– Nu är vi mycket engagerade i kampen för att rädda vård och omsorg, till exempel genom att stötta personal i äldreomsorgen som strider mot försämrade arbetsvillkor i form av delade turer, säger David Hedberg, undersköterska och kandidat för RS i valet.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!