September = protestmånad

2013-09-01 08:55:38




Under Rättvisepartiet Socialisternas partistyrelse hade vi utåtriktad aktivitet under lördagens lunch. Resultatet blev 75 sålda Offensiv och fem prenumerationer, totalt 1 645 kronor till ekonomikampanjen.

Totalt i augusti har vi sålt 1 080 Offensiv på gator och torg, samt 91 nya prenumerationer. Då tillkommer över 2 150 prenumeranter per vecka den här månaden.
Ekonomikampanjen för augusti har just nu (tisdagen den 27/8) fått in 46 073 kronor. Vi har dessutom kvar att få in 7 000 kronor från partistyrelsens insamling på 10 500 kronor.
På Hammer Hill Hip Hop ­Festival i lördags såldes det 19 Offensiv och annat för 723 kronor.
För att klara månadens mål på 80 000 kronor behövs det nu bra aktiviteter den här sista veckan.
Även om värmen legat kvar i stora delar av landet är nu folk tillbaka från semestrar och sommarlov. Tillbaka är också ilskan mot Attendo, Aleris, JB Education – ja, hela privatiseringseländet och Moderatregeringen.
RS och Offensiv kommer att ­hålla torgmöten och ha bokbord, t ex på Husbyfestivalen nu till helgen. Många kommer att vilja köpa Offensiv och skriva på aktuella protestlistor. Vi uppmanar alla våra läsare att göra september till en het protestmånad.

Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!