Skåne slår ekonomimålet

2013-03-27 18:18:33
Sydsverige, och särskilt Malmö, står för det bästa resultatet hittills i mars. Regionen har sålt 128 Offensiv och fått in 4 438 kronor till ekonomikampanjen, fram till i måndags.

Det betyder att Syd/Skåne har slagit målet på 3 000 kronor rejält. En stor del av detta är från demonstrationerna Rädda vården den 16 mars och mot SDL i Malmö nu i lördags (se sid 3).
Totalt ligger vi på 63 736 kronor av ett mål på 80 000 kronor när det återstår ett par dagar. Över hela landet har vi sålt 112 prenumerationer och närmare 1500 Offensiv hittills ­under mars, det mesta på gator och torg. Många såldes förstås på demonstrationerna den 8 mars och mot REVA.
Den senaste helgen var det Rättvisepartiet Socialisternas partiföre­ning Stockholm södra som visade vägen, med 69 sålda Offensiv och 2 200 kronor på lördagens aktivitet.
Ekonomikampanjen behövs för att klara RS och Offensivs utgifter. Våra stabilaste inkomster kommer från tidningens prenumeranter och partiets medlemmar. Men vi behöver också de pengar som regelbundna aktiviteter ger – där huvudsyftet är att sprida en socialistisk politik till så många som möjligt.
Normalt har vi insamlingar från medlemmar och sympatisörer i slutet av månaden.
Denna gång uppmanar vi alla att ge ett bidrag till Sydafrikainsamlingen (se sid 13). Den snabba tillväxten ställer krav på resurser och som internationalister och socialister kan vi ge stöd.

Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!