Snart en vecka kvar till RS-kongressen 16-17/2

2013-02-06 11:05:48
Den 16-17 februari 2013 slår Rättvisepartiet Soci­alisterna (RS) upp portarna för kongress 2013 i Göteborg.

Delegater och besökare ­kommer under partikongressens två dagar att diskutera: ­Internationella perspektiv: Generalstrejker och massprotes­ter i Europa, Mellan­östern, revo­lution och kontrare­volution i Nordafrika och ­vägen framåt.
Svenska perspektiv: Varselvågen och motståndet, kampen för välfärd utan vinst, protester mot nedskärningar, antirasism, förorts- och asylrörelsen.
Samt utvärdering av vårt arbete och nya steg för Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv.
– Det blir också en jubile­umskongress. I år är det 40 år sedan Offensiv startade som tidning och socialistisk organisation. 1997 blev Offensiv vecko­tidning och vi bildade Rättvisepartiet Socialisterna, säger Per-Åke Westerlund, RS ­ordförande.

Anmäl dig till kongressen till din lokala partiförening, eller ring på telefon 08-605 94 03, alternativt mejla till rs@socialister­na.org

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!