Snart i mål – 200 nya autogiroprenumeranter

2013-12-19 14:41:20
Offensivs årliga prenumerationskampanj är i full gång och fortsätter även när detta julnummer når brevlådorna innan ledigheten.

Över hela landet har medlemmar och partiföreningar arbetat för att stärka veckotidningen Offensiv.
Denna vecka går Offensiv ut till 2 214 hushåll efter kampanjens 167 nya autogiroprenumeranter.
Stefan Berg, RS Kortedala, har hittills värvat 17 autogiroprenumerationer.
– Jag har uteslutande ringt till tidigare prenumeranter som valt att fortsätta teckna prenumeration via autogiro. De flesta som man kontaktar vill fortsätta att prenumerera, men har glömt att förnya sin prenumeration. Det bästa med att ringa runt är de politiska diskussionerna man får, säger Stefan.
Men det finns flera sätt att värva prenumeranter.
Johannes Lundberg, RS Sandeslätt, har värvat åtta av sina ­arbetskamrater att prenumerera på Offensiv.
– Offensiv är en tidning som har sin utgångspunkt i människors vardag och på arbetsplatsen. Men Offen­siv är också mer än en rapportör. Tidningen är en organisatör och när två badhus i Angered hotades av nedläggning var Offensiv en avgörande faktor för att rädda dem. Det vet arbetskamraterna, som gärna ger sitt stöd till denna kamp.

– Att sprida Offensiv på arbetsplatser är av yttersta vikt. Det är för oss och av oss den skrivs, det är våra intressen som lyfts fram och hur dagens politik drabbar vanligt folk, säger Johannes.
Bland de som har ­tecknat autogiro under kampanjens gång finns konstnären ­Saber Alipanah.
– Offensiv uppmärksam­mar de orättvisor som finns, det finns behov av en kritisk röst som levererar de svar som behövs för att föra samhället framåt.
– Framförallt rapporterar tidningen om händelser ur ett annat perspektiv än andra tidningar. Offensiv skriver om de grundläggande frågor som rör underklassen och reflekterar verkligheten för vanligt folk, men uppmärksammar och deltar också i den dagliga kampen, säger Saber.

En annan ny prenumerant är Linda Nyman i Hammarkullen.
– Jag har följt allt RS gör och tycker att ni är helt grymma, ni gör verkligen ett bra arbete och det vill jag vara med och stödja genom att vara prenumerant på Offensiv, säger Linda.
Tania Fuentes har prenumererat länge.
– Jag prenumererar på Offensiv för att solidarisera med RS och för att jag vill informera mig genom en socialistiskt tidning.
– Offensiv är lättläst, kort & koncis, lägger vikt på nyheter som verkligen är viktiga och ger annorlunda perspektiv på nyheter.
– Offensiv har allt, internationella och inrikes nyheter men framförallt viktiga lokala nyheter, säger Tania.
Du kan givetvis fortfarande ­stödja Offensiv och Rättvisepartiet Sociali­sterna genom att teckna en prenume­ration.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!