Sommarbidrag till RS/Offensiv

2012-06-13 16:00:02
Juni månads ekonomikampanj har börjat, och ligger än så länge på 11 636 kronor. Det är en bra början på sommaren; i helgen såldes tidningar och prenumerationer för totalt 5 403 kronor.

Av det kom 1 507 kronor från Luleå under lördagen, då kamraterna deltog på Svartöstadagen, en lokal festival i Luleå.
Samma dag firades Brandbergenfestivalen i Haninge, där kamrater också deltog och sålde 30 tidningar, 5 prenumerationer och även annat material för totalt 694 kronor.

En kamrat var i Oslo i helgen, inbjuden som talare på en asylkonferens. Där fanns ett intresse för Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv, och det såldes 16 Offensiv och 2 kvartalsprenumerationer för totalt 255 norska kronor och 100 svenska kronor.
Nu under sommaren när många är bortresta och så vidare har vi generellt lägre ekonomiresultat, men Offensiv fortsätter att komma ut om än med bara 12 sidor under sommaren. Men från mitten av augusti är den 16-sidiga Offensiv tillbaka.

Stöd Offensivs och ­Rättvisepartiet Socialisternas ekonomikampanj: Sätt in ditt bidrag på PlusGiro 87 96 49-2!

Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!