Stark Offensiv i Malmö

2015-02-12 14:48:47
Efter den första februariveckan ligger Ekonomikampanjen på 10 832 kronor och överlägset bäst resultat har distriktet längst i söder följt av det längst i norr.

I Malmö har Rättvisepartiet Socialisterna mobiliserat inför motdemonstrationen mot det rasistiska nätverket Pegida (läs mer på sidan 3). Under denna antirasistiska vecka i Skåne har 56 Offensiv och tre prenumerationer sålts i Malmö.
I Stockholm, Göteborg och Sundsvall har man senaste veckan endast fått in fem-sex procent av målen. Kan dessa distrikt dra några lärdomar av framgångarna i Sydsverige och Norrbotten?

Förhoppningsvis leder våra aktiviteter inte bara till ekonomiska intäkter utan även till politiska segrar samt till att fler socialister beslutar sig för att bli medlemmar i Rättvisepartiet Socialisterna. Kontakta rs@socialisterna.org om du är intresserad av ett RS-medlemskap.

Du kan också bidra genom att sätta in valfri summa på PlusGiro 87 96 49-2, eller genom att teckna en prenumeration via autogiro – skicka ett mejl till offensiv@socialisterna.org för att få reda på mer info, eller besök vår hemsida, socialisterna.org.■