Stöd den antirasistiska kampen!

2009-03-25 18:23:29
I helgen deltog Rättvisepartiet Socialisterna på den årliga demonstrationen mot USA:s krig och fortsatte kampanjen Rädda vården och jobben mot varslen runt om i landet.

Utöver kampanjerna och försäljningen av Offensiv anordnades en loppmarknad i Umeå som resulterade i drygt 1 400 kronor till ekonomikampanjen som Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv driver. Totalt i helgen sålde RS 345 Offensiv och 17 prenumerationer och samlade in 10 807 kronor.
På torsdag (26 mars) anordnar RS en demonstration mot nazistvåldet efter attacken på Mattias Bernhardsson.

RS har länge drivit kampanjer för asylrätt, mot rasism och mot nazistvåldet. Vi måste nu lägga ännu större resurser på kampen mot nazism och rasism för att visa att vi inte backar för nazisternas försök att tysta ner kampen.
En insamling kommer att hållas på Marx 2009 (28 mars) och för att stödja kampen kan man sätta in sitt bidrag på PlusGiro 87 96 49-2.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!