Stöd Offensiv och RS – ta en prenumeration!

2011-08-03 20:30:42
Förra veckan så hölls CWI:s (Rättvisepartiet Socialisternas internationella organisation) sommarskola i Belgien. Där hölls också den årliga insamlingen för att kunna fortsätta att driva vårt internationella socialistiska arbete. Summan i insamlingen blev över 250 000 kronor.

Denna vecka har Stockholm Pride inletts och självklart deltar RS och HBT-socialisterna med egna informationsbord och försäljning av Offensiv och annat material.
Under invigningen såldes 40 Offensiv och 10 kvartalsprenumerationer vilket ledde till 1 338 kronor.
Målet för Pride-veckan är att sälja 200 prenumerationer. Det är en viktig uppgift för att utöka antalet prenumeranter och läsare och också för att Offensiv ska kunna fortsätta få presstöd för utgivningen av tidningen (för det krävs 2 000 prenumeranter).
Har du inte en prenumeration på Offensiv? Teckna en nu! Sätt in 30, 90, 180, 360 kronor på PG 87 96 49-2 och märk med ditt namn och din adress.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!