Stöd RS under karnevalen

2015-05-27 17:44:22
Under veckan som gick var det bland annat en protestdag mot Förbifart Stockholm och mot höjt pris på SL-kortet i Stockholm, protester i Luleå och Stockholm mot militärövningen ACE och en ockupation i Högdalen. Läs mer om dessa och andra kampanjer i tidningen.

Av kongressinsamlingen har vi hittills fått in mer än hälften och mer kommer att betalas in nu i slutet av månaden.
Det distrikt som har det bästa veckoresultatet i förhållande till sin regionala målsättning är Mellansverige, där det såldes 24 Offensiv, åtta Offensivprenumerationer och annat material för sammanlagt 870 kronor i samband med Springpride i Eskilstuna. De lägsta resultaten denna vecka återfinns i de tre norrländska distrikten.

Den sista helgen i maj äger Hammarkullekarnevalen i Angered, nordöstra Göteborg, rum. Hammarkullen är ett av Rättvisepartiet Socialisternas (RS) styrkefästen; Läs mer om den roll vi spelar i området på sidan 8-9. Hammarkullekarnevalen är också ett bra tillfälle för oss att sprida vår politik och samla in pengar till de kampanjer som vi driver.
Om du vill hjälpa den socialistiska kampen på traven kan du med fördel sätta in en slant till PostGiro 87 96 49-2. Tack! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!