Stoppa privatiseringen av Högdalens simhall!

2011-03-24 11:48:13
Rätt- visepartiet Socialisterna (RS) anordnade den 19 mars ett torgmöte mot att högeralliansen i Stockholm ska priva­tisera Högdalens simhall. Många som gick förbi stannade och lyssnade och skrev på våra protestlistor.
En av dem som höll en appell under torgmötet var RS ordförande Per-Åke Wester-lund, som pratade om kampanjen mot privatiseringarna och vad det innebär:
– Privatiseringar är de ri­kas revansch på arbetare och vanligt folk. De vill att arbetares och vanligt folks an­del av välfärden och inkoms- ter ska minska.
En annan som höll appeller var Sara Lindelöf. Hon gav exempel på att man kan stoppa privatiseringar.
Under de tre aktiviteterna som varit, har kampanjen fått in över 900 namnunderskrifter och kampanjen kommer att fortsätta.
RS Stockholm

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!