Stoppa USA:s bombövning!

2010-05-26 16:20:21
Lördagen den 22 maj anordnade nätverket Nato ut ur Sverige sin första protest mot USA:s bombövningar som kommer att äga rum i Norrbotten i augusti.

Nätverket protesterar mot USA:s bombövningar och kräver Sverige och andra länder ut ur Afghanistan.  När USA och Sverige nu ska öva tillsammans i augusti, är det förberedel­se för död och förödelse i Afghani- stan.
– Ta hem de svenska trupperna medan de fortfarande lever, uppmanade Lars Nilsson i sitt tal.
– Sverige är idag en fullt integrerad del i EU och Natos aktioner för att försvara storföretagens ekonomis­ka intressen runt om i världen. Det gäller allt från flyktingmurar och vapenexport till militärövningar och krigsinsatser, sa Jonas Brännberg från Rättvisepartiet Socialisterna.
Nätverket fortsätter kampen och siktar in sig på en stor demonstration den 7 augusti, då övningen pågår.
Johanna Evans

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!