Syd går upp i ledning

2018-04-11 11:56:35
Målet för ekonomikampanjen för april månad är oförändrat sedan förra månaden – 60 000 kronor. Av detta har vi än så länge fått in 4 429 kr, vilket är drygt 7 procent. Det är en okej start, men nu behövs ett ökat tempo.
I Sydsverige ser läget dock särskilt bra ut med 1 015 insamlade kronor efter månadens första helg. Aktiviteterna gav också 19 sålda tidningar samt tre nya prenumerationer! Det innebär att Sydsverige redan kommit mer än halvvägs till sitt lokala mål på 2 000 kronor.
De pengar som vi samlar in varje månad använder vi till att finansiera våra kampanjer, trycka flygblad och affischer med mera. Det är dock ingen lätt uppgift och vi är tacksamma för vartenda öre som vi får in från våra läsare och sympatisörer.
Kan du hjälpa oss att klara vårt mål? Bidra direkt till ekonomikampanjen genom att swisha till 123-240 32 85 eller på PlusGiro 87 96 49-2. Det är även möjligt att SMS:a ett bidrag – skriv ”Offensiv 50” och skicka det till 72550. Tack!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!