Tio sålda prenumerationer till strejkande

2009-02-11 18:20:58
Efter den bästa januari någonsin för Rättvisepartiet
Socialisternas och Offensivs ekonomikampanj har vi fått en bra start för 2009.

Efter en dryg vecka in i februari har ekonomikampanjen nått 9 659 kronor, sålt 249 Offensiv och 33 prenumerationer.
I helgen ägde RS partistyrelse rum i Stockholm, vilket har lett till ett min­dre antal sålda tidningar, men istället samlades 5 170 kronor in under det tre dagar långa mötet.
Besöken hos de strejkande sophämtarna i Stockholm har också resulterat i 10 sålda prenumerationer till de strejkande.

På RS partistyrelse diskuterades också att vi under 2009 ska sikta på att för första gången nå ett årsresultat för ekonomikampanjen på en miljon kronor. Det kommer att vara möjligt i och med att krisens alla attacker på arbetare, sjukskrivna, arbetslösa med flera leder till att antalet protester och kampuppsving kommer att öka, där RS och Offensiv självklart kommer att kämpa i täten mot högerpolitik och kapitalisternas utsugning.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!