Västsverige: Offensivt oktober fortsätter

2011-10-20 13:10:51
Kampanjen ”Offensivt oktober” i Västsverige fick en bra start. Som det ser ut idag kommer det inte att vara några problem med att slå målet på 200 nya prenumeranter i oktober.

När Offensiv går i tryck på tisdagen har 135 nya prenumerationer värvats, varav 8 autogiro. Den målsättning som antogs på upptaktsmötet i augusti och ligger till grund för satsningen, var att ha 600 prenumeranter i Göteborg vid årsskiftet, även det ett mål inom räckhåll redan idag.
Genom denna satsning har vi visat vad som är möjligt med en ökad medvetenhet om prenumerationsarbetet.

– För att slå målet på 200 nya prenumerationer i oktober måste vi bryta ned målen i varje partiförening, sålda pren per vecka och aktivitet, säger Linnea Wallberg, RS Kortedala, med det utan tvekan bästa prenumerationsresultatet: 43 nya i oktober.
Kampanjen med Offensivt oktober sätter ribban för resten av året och 2012. Offensiv ska stå starkare än någonsin.

Kristofer Lundberg

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!