Vi behöver ditt stöd

2018-09-26 11:14:39
Nu har vi kommit knappt en tredjedel av vägen mot målet med totalt 19 722 kronor. Norrbotten behåller sin ledning med drygt 54 procent av sitt lokala mål, medan Mellannorrland har klarat 45 procent av sitt.
Med mindre än en vecka kvar i skrivande stund behöver vi ett verkligt ryck för att inte ligga allt för långt ifrån målsättningen. När denna ruta skrivs är det ännu inte avgjort vilka som kommer bilda en nya regering, men oavsett är det klart att en ny period av arbetar- och antirasistisk kamp väntar. Vi kommer att spela en avgörande roll i den kampen, men det är viktigt att ekonomiska resurser inte blir någon belastning. Vi behöver därför ditt stöd för att vi ska kunna komma närmare vårt mål för september månad.
Ge ditt stöd till den socialistiska kampen! Bidra till vår ekonomikampanj genom att Swisha till 123-240 32 85. Du kan också sätta in ett belopp på PlusGiro 87 96 49-2 eller skicka ett meddelande med ”Offensiv 100” till 72550. Tack!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!